VOOR IEDEREEN EEN VLOER

OF EEN MOOI VLOERKLEED

Opzoek naar een vloer die bij u past? Wij denken graag met u mee. De keuze van de vloer is onder andere afhankelijk van uw woonstijl en de functionaliteit waarnaar u opzoek bent. Hieronder een overzicht van onze vloeren.

PVC vloeren

” onderhoudsvriendelijk, super sterk, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming” 

Bij PVC vloer denkt u misschien al snel aan een houtlook, maar PVC vloeren zijn leverbaar in verschillende  soorten, maten en kleuren. Op zoek naar een marmerenuitstraling of een industriële look, kom een kijkje nemen in onze winkel of op onze Instagram.

Vloerkleden

“sfeermaker en akoestisch”

Breng sfeer in huis met een vloerkleed. Naast de collectie vloerkleden is het ook mogelijk om van een kamerbreed tapijt een vloerkleed op maat te maken, kortom keuze genoeg.

 

Tapijt

“ comfortabel, uitermate geschikt als geluidsisolatie en warm aan de voeten”

Tapijt is de enige vloer met als kenmerk zacht, waardoor het heel comfortabel is aan de voeten. Tegenwoordig zijn er ook tapijten gemaakt van speciale garen, waardoor een “ongelukje” ook makkelijker op te lossen is.

Vinyl

“onderhoudsvriendelijk,  geluiddempend, geschikt op vloerverwarming en budgetvriendelijk”

Vinyl is er veel verschillende kleuren en dessins. Een voordeel van Vinyl is dat het in meerdere breedtes leverbaar is. Hierdoor kunnen naden worden voorkomen. Mel vinyl kunt u elke woonsfeer creëren die u wilt.

Marmoleum

“onderhoudsvriendelijk,  geluiddempend, geschikt op vloerverwarming en een  natuurproduct”

Marmoleum is een echt natuurproduct, en nog veelzijdig ook. Marmoleum® op de vloer geeft de meest zorgeloze basis om het leven te vieren. Voluit, want deze aantrekkelijke vloer kan tegen een feestje. Dat alles in de wetenschap dat het een vloer is die nauwelijks een ecologische voetprint achterlaat.