GORDIJNEN BIJ NAGELHOUT INTERIEUR

BIJ ONS EEN UITGEBREIDE COLLECTIE

WAARONDER STOFFEN MET EEN DUURZAAM KARAKTER

Met gordijnen creëer je sfeer in huis. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg praktisch. Gordijnen zorgen voor privacy, houden het felle zonlicht buiten en dragen bij aan een fijne akoestiek. De mate waarin, is uiteraard afhankelijk van de gekozen stof.

Ben je zoekende naar een verduisterend, een inbetween of juist een transparant gordijn, bij ons ben je aan het juiste adres.

In onze winkel laten we je graag ons uitgebreide collectie gordijnstoffen zien en adviseren wij je graag over de mogelijkheden.

 

Overgordijnen

“sfeermaker, verduisterd, privacy, isolerend en draagt bij aan een fijne akoestiek”

Met een overgordijn kun je vele kanten op, het zorgt in de eerste plaats voor sfeer in de ruimte. Daarnaast is het ook heel functioneel. Door de dikte van de stof draagt deze bij aan een fijne akoestiek, werkt isolerend en kan privacy creëren.

Inbetween

“sfeermaker, lichtdoorlatend, minder inkijk en goed te combineren met een overgordijn”

Het is een lichtdoorlatende stof. Met het gordijn creëer je privacy, maar ondertussen kun je er wel door naar buiten kijken. De stofdikte zit tussen een overgordijn en vitrage in. De stof is transparant, maar is iets voller dan een  vitrage stof. Met een inbetween creëer je sfeer in je kamer en kan goed gecombineerd worden met een overgordijn.

 

Vitrage

“sfeermaker, transparant, minder inkijk en goed te combineren met een overgordijn”

Een vitrage blokkeert de felle zonnestralen, maar laat wel veel daglicht binnen. Met een vitrage behoud je de doorkijk naar buiten. Daarnaast helpt een vitrage de inkijk te beperken en zorgt het voor een mooie aankleding van de ruimte. Een vitrage wordt gemaakt van een dunne, transparante stof.